NBA 2KTV Episode 12 Answers

NBA 2KTV Episode 12 Answers

Last Updated on 27 November, 2021

NBA 2KTV Episode 12 Answers – All the answers of 2KTV Season 8, Episode 12 – Easiest way to farm VC every week

Tip: Some questions you have to answer quickly, so try to use two screens (mobile or pc) to see the answers at the same time you answer

Also check the Locker codes

NBA 2KTV Episode 12 Answers – All the Answers

These are all the Episode 12 Answers:

  1. Question: What year did 2KTV air its first episode?
    Answer: 2014
  2. Question: Which team did Ja Morant record his first triple double against?
    Answer: Wizards
  3. Question: Which season did Ja Morant make an appearance?
    Answer: Season 5
  4. Question: When Ja Morant was on 2KTV, what did he say his rookie year 2K rating should be?
    Answer: 99
  5. Question: Which season of 2KTV did we interview Tiago Splitter?
    Answer: Season 1
  6. Question: Who was the first guest on 2KTV?
    Answer: Kevin Durant
  7. Question: Which team did Ja Morant score a playoff career-high 47 points against?
    Answer: Jazz
  8. Question: Which player did we interview in our first-ever 2KTV Halloween special?
    Answer: Javale McGee
  9. Question: Where did Ja Morant play college basketball?
    Answer: Murray State
  10. Question: How many active players hail from Ja Morant’s alma mater, Murray State?
    Answer: 2
  11. Question: Ja Morant was born in South Carolina, just like which NBA legend?
    Answer: Kevin Garnett
  12. Question: Which player did we interview in our 200th episode?
    Answer: Shaquille O’Neal
  13. Question: Which season of 2KTV featured our 2KTV Uninterrupted series?
    Answer: Season 7
  14. Question: Which player did we interview in our first-ever 2KTV Thanksgiving special?
    Answer: Festus Ezeli
  15. Question: In Season 6 of 2KTV, which former NBA player participated in the Chris Webber Invitational?
    Answer: Nate Robinson
  16. Question: In Season 6 of 2KTV,. who won a game of NBA 2K between LD2K & Eric Pashcall?
    Answer: Eric Paschall
  17. Question: Which player did we interview in our Season 1 regular season finale?
    Answer: John Wall
  18. Question: Which of the following made NBA All-Rookie first team?
    Answer: All Of Them
  19. Question: Vote for your #2KTVWOW Top Play of the Week.
    Answer: Any Answer

NBA 2KTV Episode 12 Answers – Rewards

Get 100/200 VC after answering correctly

All the episodes

If you want all episodes in the same guide > Check here

About Miguel Sancho 4717 Articles
Helping gamers with walkthroughs, guides, cheats & console commands and codes lists since 2005

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.